artikel

Parttime Cateringconcept zonder veel verplichtingen

Catering

Niet nieuw, maar nog wel betrekkelijk onbekend. Het Parttime Cateringconcept van Beijk Catering uit Leek. Met dit concept richt de totaalcateraar zich op bedrijven die op afgesproken dagen gebruik willen maken van catering.

Parttime Cateringconcept zonder veel verplichtingen

Op die dagen presenteert Beijk Catering tijdens de lunch broodjes, soepen, warme gerechten, zuivel en wat al niet meer. Woensdag is het gehaktdag, vrijdag visdag.

De gerechten zijn scherp geprijsd, lezen we op de site van de cateraar. Daardoor wordt het voor uw medewerkers erg aantrekkelijk. De broodtrommel kan thuisblijven. Er wordt voor de lunch een uitgiftebuffet opgebouwd met alle voorzieningen die nodig zijn, zoals een warmtebrug, presentatiemiddelen en een kassa.

‘Het voordeel hiervan is’, aldus Beijk Catering ‘dat u als opdrachtgever geen verplichtingen hebt ten aanzien van wettelijke eisen qua inrichting keuken en uitgiftebalie, maar wel uw medewerkers de mogelijkheid biedt tot het kunnen nuttigen van een heerlijke lunch.’

Beijk Catering biedt opdrachtgevers de mogelijkheid om dit concept in te zetten in de vorm van een abonnement. ‘Dit houdt in dat u een vast bedrag betaalt per jaar voor het aantal dagen dat wij de catering voor u verzorgen. Daarvoor verzorgen wij de opbouw + materialen van het uitgiftebuffet, de personele inzet tijdens de lunch, de administratieve werkzaamheden en de ondersteuning qua wettelijke eisen en HACCP’, aldus Beijk Catering.

Voor informatie zie www.beijk.com

Reageer op dit artikel