artikel

Partycateraar Van der Linde moderniseert

Catering

Van der Linde Party Productions heeft een nieuwe huisstijl in gebruik genomen. Het bedrijf in Rotterdam is al 44 jaar actief in de branche en kende diverse huisstijlen. Dit jaar vond directeur Hans van der Linde het wederom tijd om de huisstijl te vernieuwen. Er is onder meer gekozen voor een moderner logo en een nieuwe slogan.
Lees verder…

Partycateraar Van der Linde moderniseert

Slechts bij enkele good old cateraars is het logo met de koffiemolen bekend. Dit beeldmerk is van decennia geleden. Pas veel later, in 2000, volgde de ‘kelner’. Ook wel Mister Hospitality genoemd, dit logo staat voor gastvrije catering. En is tevens de basis van de visie van Van der Linde Party Productions in het Gastvrijheidmodel. De kelner is anno 2006 gebleven, maar ziet er flitsender uit.

De slogan ‘Met onze Gastvrijheid bereikt u meer’ heeft plaats gemaakt voor ‘Gastvrijheid op Maat’. Bovendien heeft Van der Linde Party Productions haar nieuwsbrief ‘Partyflits’ groter gemaakt zodat nieuws en evenementen optimaal worden gepresenteerd.

Reageer op dit artikel