artikel

Stoer’ Hutten live op 3FM

Catering

3FM zendt live uit bij Hutten Catering in Veghel vanwege de titel ‘Stoerste bedrijf van Nederland’.

Stoer’ Hutten live op 3FM

De uitzending is een beloning voor de uitverkiezing van Hutten tot Stoerste Bedrijf van Nederland. Een initiatief van 3FM zelf dat er meteen maar ook een speciale dag aan heeft gekoppeld; Nationale Bedrijfsuitjes Dag. De uitzending begon vrijdagochtend om 10.00 uur en duurde tot 12.00 uur. Uiteraard was Arbeidsvitaminen-dj Gerard Ekdom van de partij in het tot studio omgebouwde bedrijfsrestaurant van Hutten. En er waren zelfs live optredens van Leaf en Alain Clark.

» Bekijk hier een fotoreportage

‘Donderdag kwamen ze al opbouwen’, vertelt Freek Langeraap van Hutten. ‘Er staat hier zelfs een satellietwagen om het radiosignaal door te seinen. Vlak voor de uitzending was er een heuse persconferentie.’ Ekdom ging zelf onder meer tijdens de uitzending live de werkvloer op. Zo werd de keuken door de dj bezocht. ‘Ik heb er trek van gekregen’, aldus Ekdom.

Volgens Langeraap zijn er zo’n 150 Hutten-medewerkers aanwezig in de ‘studio’. ‘De rest van de 700 medewerkers is gewoon aan het werk. 60 koks hier in het Culinair Centrum, maar ook in onze bedrijfsrestaurants. En natuurlijk zijn collega’s partijen in het hele land aan het voorbereiden. We hebben een piek dit weekend.’

Voor de medewerkers die er niet bij konden zijn maakte Hutten een speciaal pakket. Hierin petjes, chocolaatjes en een cd. ‘Ook is er live streaming vanuit ons pand, zodat onze collega’s de uitzending via internet op hun computer kunnen volgen.

Eigenaar Bob Hutten werd live voor de microfoon gehaald. Hutten kreeg het certificaat dat hoort bij ‘Het Stoerste Bedrijf van Nederland’ uitgereikt. ‘Na twaalf uur draait Gerard nog onze favoriete platen die we eerder in hebben mogen dienen.’ En het bleef nog lange tijd onrustig in Veghel.

Reageer op dit artikel