artikel

U bent aan het woord!

Catering

Welkom op het nieuwe discussiepunt van Misset Catering. De negende editie draait om de volgende vraag: De nieuwe regering is (bijna) geformeerd. Zal Rutte I een positieve uitwerking op de cateringbranche hebben?

U bent aan het woord!

Koningin Beatrix heeft VVD-leider Mark Rutte donderdagavond benoemd tot formateur van een minderheidskabinet van VVD en CDA dat gedoogsteun krijgt van de PVV. Rutte zei dat na afloop van een bijna drie uur durend gesprek met de vorstin op paleis Huis ten Bosch in Den Haag.

Rutte zat bij het vertrek zelf achter het stuur van zijn Saab. Bij de verzamelde journalisten draaide hij het raampje van zijn auto open en zei dat hij kon bevestigen dat de koningin hem tot formateur had benoemd. Volgens de Rijksvoorlichtingsdienst heeft Beatrix hem gevraagd ‘op de kortst mogelijke termijn’ een kabinet te vormen.

Zal Rutte 1 een positieve uitwerking op de cateringbranche hebben? Laat hieronder uw reactie achter.

Reageer op dit artikel