artikel

Misset Catering, jan ’12

Catering

‘Een hoofdkantoor maakt me doodmoe’ Snel reageren, plaatselijke leveranciers inschakelen en niet afhankelijk zijn van een hoofdkantoor. Edward Bulte is eigenaar van Easy-Plan Contractcatering in Doesburg. Een interview. Weer aan de slag Cateraars spelen een voorname rol bij de sociale arbeidsparticipatie. Dat levert waardevolle medewerkers op. Lygia Panka bijvoorbeeld. Dames debuteren De Top 20 van […]

Misset Catering, jan ’12

‘Een hoofdkantoor maakt me doodmoe’

Snel reageren, plaatselijke leveranciers inschakelen en niet afhankelijk zijn van een hoofdkantoor. Edward Bulte is eigenaar van Easy-Plan Contractcatering in Doesburg. Een interview.

Weer aan de slag

Cateraars spelen een voorname rol bij de sociale arbeidsparticipatie. Dat levert waardevolle medewerkers op. Lygia Panka bijvoorbeeld.

Dames debuteren

De Top 20 van belangrijke n invloedrijke personen is geen man’s world meer. Twee vrouwen traden toe. Renske Bos en Rijnie Trip. Beiden uit het noorden des land.

‘Meer transparantie’

Doorbreek de negatieve prijsspiraal die cateraars. producenten en groothandels wurgt door een ander verdienmodel en meer transpartie’, vindt HTC Advies.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels