artikel

Catering, Juli 07

Catering

Catering, Juli 07

Catering, Juli 07

‘We willen landelijke dominantie’

Nu nog vooral regerend in de Randstedelijke partycatering, maar straks wil Jaarbeurs Catering Servies landelijke dominantie met regionale labels. Daarover is directeur George Zapantoulis duidelijk. JCS is groeiende en de concurrentie kan wat hem betreft ‘de borst namaken.’

Wedstrijd Catering Awards

Het gaat goed met de nieuwe opzet van de Misset Catering Awards. Voor de wedstrijd om de titels Bedrijfsrestaurant va het Jaar en Partycateraar van het Jaar heeft de redactie een goede kwaliteit inzendingen binnengekregen. Ook leveranciers staan in de rij om mee te dingen naar de prijs van de beste Productintroductie van het Jaar.

Interview Willem Hollander

Willem Hollander kijkt niet graag terug. Op verzoek van Misset Catering vertelt hij toch over zijn blinkende cateringcarrière. Hollander beëindigde eind 2006 zijn lange loopbaan bij Eurest/Compass en werd onlangs door de Veneca uitgeluid als vicevoorzitter. Vooruitblikkend blijkt ‘mister Eurest’ de catering nog te willen verrassen.

Hospitality in zorg

Een gezellig ambiance, vriendelijke personeel en een voedzame en aantrekkelijk gepresenteerde maaltijd. Tijdens de workshop ‘Hospitality in zorg’ bij Satelliet Meubelen in Breda gaven specialisten uit de praktijk het positieve effect aan van gastvrijheid en ambiance op het welzijn van patiënten in de zorgsector.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels