artikel

Misset Catering Awards

Catering

We hebben een voornemen. We gaan volgend jaar een nieuwe vakwedstrijd organiseren.Misset Catering gaat op zoek naar het beste bedrijfsrestaurant van Nederland. Welk restaurant verleent de beste service, heeft een gevarieerd assortiment, heeft een plezierige ambiance en een fantastische manager (m/v) aan het roer? Dat restaurant krijgt de meest begeerde nieuwe onderscheiding in cateringland: Bedrijfsrestaurant van het Jaar.We willen hiermee graag aan de slag. Maar wel zo goed mogelijk. Daarom wil ik eerst weten wat u daarvan vindt?

Misset Catering Awards

hans steenbergenDoor middel van een open inschrijving kunnen kandidaten zich aanmelden. Aan de grote bedrijfscateraars zal worden gevraagd cateringmanagers te stimuleren aan deze wedstrijd mee te doen. Een onafhankelijke jury zal een selectie maken uit de inzendingen. Een vragenformulier moet worden ingevuld. Fotomateriaal van het bedrijfsrestaurant dient worden bijgevoegd. Vijf restaurants zullen worden genomineerd.

De vijf finalisten zullen getoetst worden door de jury. Gelet wordt op service, inrichting en ambiance, assortiment, prijsstelling, hygiëne, marketing en personeelsbeleid. Ook wordt er gekeken naar gasttevredenheid. Wat zeggen de gastenenquêtes over uw restaurant? Gesproken wordt met de cateringmanager over zijn personeels-, marketing- en assortimentsbeleid. In het blad en op het internet zullen de geselecteerde bedrijfsrestaurants mooi worden gepresenteerd.

Tijdens een feestelijke avond zal de prijs worden uitgereikt. Ook hebben we het voornemen om andere awards uit te reiken zoals voor het Zorgrestaurant van het Jaar en Productintroductie van het Jaar. Dat willen we doen omdat we een goed bedrijfsrestaurant iets is om trots op te zijn. En dat werken in het restaurant een baan is waar je dagelijks bezig bent om gasten het naar de zin te maken.

We willen hiermee graag aan de slag. Maar wel zo goed mogelijk.Daarom wil ik eerst weten wat u daarvan vindt?Vertel ons uw mening.

Suggesties en opmerkingen zijn van harte welkom. Waar moeten we op letten? Wat moeten we niet doen? We horen het graag.

Hans Steenbergen
Hoofdredacteur Misset Catering