artikel

Misset Catering, Feb 08

Catering

Catering, Feb 08

Misset Catering, Feb 08

‘Niet saneren, maar investeren’

Hoe krijgen we het voor elkaar dat we nog meer dan vandaag worden gezien als dé cateraar van Nederland? Met die vraag houdt Teun Verheij, ceo van Albron, zich bezig. Zijn beleid is duidelijk, ‘niet saneren, maar investeren’. Vooral op innovatief gebied.

Nieuw gastvrijheidsmodel voor Vivantes zorggroep

Ruim vier maanden hielden studenten van de Hoge Hotelschool zich bezig met de gastvrijheid en voeding bij Zorggroep Vivantes in Geleen.

Nationale Catering Onderzoek 2007

Het bedrijfsrestaurant stijgt in aanzien. Qua niveau en uitstraling komt het dichter tegen de horeca aan te liggen.

Trots op de werkvloer

Verhuizen kost veel moeite en de gevolgen zijn ingrijpend. Soms is het echter beter het bedrijf toch elders voort te zetten. Groei is dikwijls de drijfveer, maar efficiency en een andere manier van produceren kunnen ook oorzaken zijn.