artikel

Misset Catering, sept. ’11

Catering

‘Samen staan we sterker’ Peter Derix, Rijnie Trip en Peter van Ee zijn kleine contractcateraars. Dat kleine brengt kansen en beperkingen met zich mee. Ze laten hun gedachten gaan over samenwerking. Zorgkeuken in de partycatering Een zorgkeuken die op hoog niveau catert. Plat de Zélande in Middelburg is uit noodzaak ontstaan. Kassaloos restaurant De gasten […]

Misset Catering, sept. ’11

‘Samen staan we sterker’

Peter Derix, Rijnie Trip en Peter van Ee zijn kleine contractcateraars. Dat kleine brengt kansen en beperkingen met zich mee. Ze laten hun gedachten gaan over samenwerking.

Zorgkeuken in de partycatering

Een zorgkeuken die op hoog niveau catert. Plat de Zélande in Middelburg is uit noodzaak ontstaan.

Kassaloos restaurant

De gasten van Peoples Place, het bedrijfsretaurant van Tommy Hilfiger in Amsterdam, kunnen iedere dag voor €4 onbeperkt lunchen. En dat doen ze ook.

Interview

Contractcateraar Gijs van der Heijden breidt uit. Deze voormalige horecaondernemer onderscheidt zich met kwaliteit en verse producten.