artikel

U bent aan het woord!

Catering

Welkom op het nieuwe discussiepunt van Misset Catering. De achtste editie draait om de volgende vraag: Wat er moet beter in het bedrijfsrestaurant?

U bent aan het woord!

Het vakblad voor facilitymanagers Facto Magazine publiceerde onlangs een top drie van aandachtsgebieden voor het bedrijfsrestaurant voor de komende drie tot vijf jaar:

1) Gastvrijheid/gasttevredenheid (34%)

2) Maatschappelijk verantwoord ondernemen/duurzaamheid (20%)

3) Gezonde/biologische producten (14%)

Komt dit overeen met uw gedachte? Of welke aandachtsgebieden verdienen meer aandacht? Reageer!

Ga hier naar voorgaande discussies:

»Bedrijfsrestaurant moet omliggende bedrijven toelaten.

» Hoe moet de Veneca verder?

» Zijn huisvrouwen die thuis broodjes smeren een grote bedreiging voor de cateringbranche?

» Hoort cateringpersoneel tot de klasse van ‘werkende armen’?

»Is www.contractcateringvergelijk.nl een kans of een bedreiging?

» Gezonde schoolkantine niet interessant voor cateraars?