artikel

U bent aan het woord!

Catering

Welkom op het nieuwe discussiepunt van Misset Catering. De tweede editie draait om de volgende stelling: Is www.contractcateringvergelijk.nl een kans of een bedreiging? Wat is uw mening? U bent aan het woord!

U bent aan het woord!

Is www.contractcateringvergelijk.nl een kans of een bedreiging?

Nee, niet zoeken naar bovengenoemde site, want die is er niet. Nóg niet, want als het aan cateraar Bob Hutten ligt komt er wel een dergelijke site. Daarop kunnen, net als bij www.companyrating.com (die bestaat wel), cateraars beoordeeld worden door (oud)medewerkers, opdrachtgevers en gasten. Hutten legt het uit in zijn column in Misset Catering. Ziet u www.contractcateringvergelijk.nl als een kans of een bedreiging?

Wat is uw mening? U kunt u reactie achterlaten in het reactieveld hieronder.

» Bekijk hier ook de eerste editie van het nieuwe discussiepunt. Hier draaide het om de vraag: Gezonde schoolkantine niet interessant voor cateraars?