artikel

U bent aan het woord!

Catering

Welkom op het nieuwe discussiepunt van Misset Catering. De derde editie draait om de volgende stelling: Is Kunnen formules van verschillende cateraars door één salesteam verkocht worden? Wat is uw mening? U bent aan het woord!

U bent aan het woord!

Kunnen formules van verschillende cateraars door één salesteam verkocht worden?

Verschillende formules en/of cateringmerken door één salesteam laten verkopen. Dat zou volgens Peter van Ee, directeur/eigenaar van bedrijfscateraar Leo op het Werk, prima kunnen. Volgens Van Ee zal de salesman niet meer het gesprek in gaan met de vraag ‘krijg ik de opdracht of niet?’ maar met ‘welke formule of merk gaat het worden?’. Van Ee legt het uit in zijn meest recente column in Misset Catering. Ziet u zijn suggestie als een kans of een bedreiging?

Wat is uw mening? U kunt u reactie achterlaten in het reactieveld hieronder.

Ga hier naar voorgaande discussies:

» Is www.contractcateringvergelijk.nl een kans of een bedreiging?

»Gezonde schoolkantine niet interessant voor cateraars?