artikel

U bent aan het woord!

Catering

Welkom op het nieuwe discussiepunt van Misset Catering. De zesde editie draait om de volgende stelling: Om meer omzet te genereren moet het bedrijfsrestaurant ook werknemers van omliggende bedrijven (zonder eigen restaurant) toelaten. Wat is uw mening? U bent aan het woord!

U bent aan het woord!

Om meer omzet te genereren moet het bedrijfsrestaurant ook werknemers van omliggende bedrijven (zonder eigen restaurant) toelaten.

Cateringland moet in deze lastige tijden creatief en coöperatief blijven. Daarnaast is het voor zowel de cateraars als haar opdrachtgevers belangrijk om respectievelijk omzet te laten toenemen en kosten te drukken. Eens? Vraagt Misset Catering-columnist Peter van Ee (van bedrijfscateraar Leo op het werk!). Hij stelt voor om het bedrijfsrestaurant ook open te stellen voor werknemers van omliggende bedrijven die geen eigen lunchfunctie hebben. Het zou moeten zorgen voor onder meer extra omzet. Ook past dit idee in de duurzame gedachte. Mee eens? Laat uw reactie achter in onderstaand reactieveld.

Ga hier naar voorgaande discussies:

» Hoe moet de Veneca verder?

» Hoort cateringpersoneel tot de klasse van ‘werkende armen’?

» Kunnen formules van verschillende cateraars door één salesteam verkocht worden?

» Is www.contractcateringvergelijk.nl een kans of een bedreiging?

» Gezonde schoolkantine niet interessant voor cateraars?