artikel

U bent aan het woord!

Catering

Welkom op het nieuwe discussiepunt van Misset Catering. De zevende editie draait om de volgende stelling: Voor een betere afvalscheiding moeten eventcateraars hetzelfde servies op evenementen gaan gebruiken.
Wat is uw mening? U bent aan het woord!

U bent aan het woord!

Voor een betere afvalscheiding moeten eventcateraars hetzelfde servies op evenementen gaan gebruiken.

Met de standaardisering van het servies wordt er een homogenere afvalstroom gecreëerd. ‘Gescheiden afval aanbieden wordt zo veel gemakkelijker’, aldus Jelle Boterman, student Evenementenlogistiek aan de Hogeschool van Amsterdam op logistiek.nl. Gescheiden inleveren van afval bespaart volgens Boterman grondstoffen en energie uit en voorkomt veel milieuvervuiling. ‘Het is ook financieel aantrekkelijk. Elke kilo afval die niet naar de verbrandingsoven gaat, bespaart vijf cent. En bij evenementen praat men al snel over tonnen afval, dus een grote kostenbesparing. Mee eens? Reageer!

Ga hier naar voorgaande discussies:

»Bedrijfsrestaurant moet omliggende bedrijven toelaten.

» Hoe moet de Veneca verder?

» Zijn huisvrouwen die thuis broodjes smeren een grote bedreiging voor de cateringbranche?

» Hoort cateringpersoneel tot de klasse van ‘werkende armen’?

»Is www.contractcateringvergelijk.nl een kans of een bedreiging?

» Gezonde schoolkantine niet interessant voor cateraars?