blog

Echt eten

Catering

Het begon allemaal toen ik in de zomer van 2005 backstage ging werken bij alle grote festivals. Mijn taken omvatte alles rondom het optreden van de artiesten. Ik vond die wereld van festivals en evenementen geweldig. Samen keihard werken aan een climax. Ik was 23, leefde in het moment en wist nog niet precies waar ik terecht wou komen.

Echt eten

Als je me toen had verteld dat ik zeven jaar later met mijn eigen bedrijf, The Food Line-up, vaak verantwoordelijk zou zijn voor 25.000 bezoekers die iets lekkers te eten kregen, had ik je volledig voor gek verklaard!

Toen ik later na mijn avonturen bij de Youth Food Movement, Food Film Festival en een eigen cateringbedrijf weer terug kwam op mijn oude stek, de wereld van festivals en grote events, wist ik wel waar ik terecht wou komen. Dit keer had ik een missie.

Ik ging eten op de line-up zetten! Jaren en jaren pronkten dikgedrukte bandnamen gevolgd door kleinere bands, theatermakers, en dj’s op de posters. Maar waar waren de cateraars, de ambachtslui!?

Met The Food line-up verzamelde ik juist deze ambachtslui, een nieuwe lichting kleurrijke eventcateraars, om mij heen. Cateraars die het noemen waard zijn. Ieder focust zich op 1 gerecht, werkt verantwoord en maakt duidelijke keuzes met betrekking tot leveranciers en reststromen. Zo doe je dat! Apetrots ben ik als ik rondloop op onze foodcourt en bijna niet kan kiezen wat ik ga eten. Weg met de nietszeggende hap en ruim baan voor echt eten!

Reageer op dit artikel