blog

Apetrots

Catering

Vanaf 1 april zijn we gestart met de exploitatie van ziekenhuis Bernhoven in Uden; 450 bedden, 2000 medewerkers en circa 1500 bezoekers per dag.

Apetrots

Hutten groeit ieder jaar stevig, echter een ziekenhuis is toch een andere piece of cake. Honderd op zich prima medewerkers overnemen met een gemiddelde leeftijd van 47 jaar betekent dat we veel tijd moeten steken in cultuur. Twee ziekenhuizen werden samengevoegd, veel collega’s kennen elkaar niet. Nieuwe werkomgeving, nieuwe procedures, nieuwe apparatuur en nieuwe automatisering (Grrrr…).

En als belangrijkste: ons vooruitstrevende concept van eten en drinken waarin we willen bijdragen aan een beter, comfortabeler en sneller herstel van patiënten. Daarbij willen we dan ook nog eens echt van betekenis zijn voor het thuisfront en inspelen op andere culturen. Niet gemakkelijk om deze context te implementeren.

We zijn nu een maand verder, onze samenwerkers hebben zich uit de naad gewerkt, het is nu al een dikke 7 en ik ben apetrots. Er is geloof dat het nog beter kan, er is sprake van veel synergie tussen Hutten en het ziekenhuis en het wordt nog veel leuker. Conclusie: een nieuwe markt zet je met al je ervaring toch weer met beide benen op de grond, maar… met beide benen op de grond kom je nergens!

Reageer op dit artikel