blog

Zorg

Catering

Dit jaar brengen we twee van zorgspecials uit naast de reguliere edities van Misset Catering die u van ons gewend bent. Volgend jaar worden het er wat mij betreft nog meer. Waarom deze extra’s? Dat lijkt me niet zo moeilijk. Er gebeurt zo ontzettend veel in de zorg dat we alle informatie en inspiratie op dit terrein bij lange na niet kwijt kunnen in de reguliere edities van Misset Catering.

Zorg

Niet alleen stijgt het aantal mensen dat in of via een zorginstelling van smakelijke voeding en een vriendelijk woord dient te worden voorzien, ook de markt zelf is zich in een enorm tempo aan het ontwikkelen. Steeds meer aanbieders van mooie formules, concepten en producten melden zich. Steeds slimmer wordt ingesprongen op de wensen van ouderen, gehandicapten en andere zorgvragers van nu. Soms zie je al bijna het verschil niet meer tussen reguliere horeca en zorgcatering. Die grenzen vervagen ook gaandeweg. Maar helemaal zullen ze voorlopig niet verdwijnen. Al was het alleen al omdat de wet dat niet toestaat.

Maar wat mag er nou wel en niet? Hoe commercieel mag zorgcatering zijn? En in hoeverre mag een horecabedrijf zich storten op de zorgmarkt? Op die vraag proberen we u in deze eerste special antwoord te geven. Daarnaast vindt u in deze editie boeiende verhalen over mooie initiatieven, prachtige zorglocaties en interessante ontwikkelingen. Kortom: een flinke dosis zorginspiratie en -informatie voor de cateraar van deze tijd, die zorg als corebusiness heeft, als nieuwe kans ziet of gewoon met gepaste interesse volgt. Net als wij dat doen hier bij Misset Catering. Ik wens u veel leesplezier en ik kijk nu al uit naar onze volgende Zorgspecial!

Reageer op dit artikel