blog

Investeren

Catering

Gepassioneerde vakfanaten zagen we een zomer lang stralen vanuit hun stijlvolle en barren. Enthousiasme is altijd aanstekelijk. In een zucht, en soms met een flinke stoot, is het festivalseizoen alweer 
voorbij.

Investeren

Als je zo hard groeit als wij deden, vergeet je soms stil te staan en te genieten. Maar eenmaal bekomen van het Festival keken we elkaar toch eens aan; 35 ambachtslieden bereidden drie dagen lang voor 15.000 bezoekers met liefde vers en duurzaam eten. Van gegrilde scheermessen tot biologische kapsalon.

Na een onvergetelijke zomer is het tijd om te ademen. Om dit tempo vol te kunnen houden investeren we tijd in onszelf. We eten nu volgens de Voedselzandloper. Brood maakt plaats voor Libanese bonenstoof, groentesappen en vette vis van de markt. Je bent wat je eet, maar goed eten is zo veel meer. Onze bedrijfsfilosofie voor events is dus onze eigen . Regelmatig trekken we elkaar weg achter de laptop en staat de personal trainer op de stoep. De eindeloze lijstjes waar we eerder niet aan toekwamen nemen we mee naar ons hutje op de hei, of beter gezegd, een tent op het strand op Vlieland. En daarna blijven we hangen voor een weekend Into The Great Wide Open. 
Een betere afsluiter kunnen wij ons niet voorstellen. Zo laden we weer op voor het najaar. Want dat zit vol met zakelijke klussen in parade- en festivalsferen en duurzame thema’s. Wij kunnen er weer tegenaan met onze nieuwe levensstijl. Tijd en aandacht voor het nu.

Reageer op dit artikel