Albron breidt congres uit naar drie dagen

De Kracht van Aandacht is een jaarlijks terugkerend congres van Albron. De nieuwste trends en ontwikkelingen in de branche zijn dan te horen. In het lustrumjaar duurt de meeting maar liefst drie dagen.

Generation 911, Zorg met Smaak Monitor, voeding als enegrieleverancier. Zo maar enkele onderwerpen die op de agenda staan op De Kracht van Aandacht. Een congres dat door Albron wordt georganiseerd van 25 tot en met 27 april. Tal van interessante sprekers maken hun opwachting. Jacobine van Geel, programmamaker en presentator bij de NCRV is moderator.

Dag 1 staat compleet in het teken van de zorg, op dag 2 wordt midden- en hoger kader verwacht uit onderwijs en ziekenhuizen en managers p&o zijn de deelnemers op de derde dag. Na de succesvolle start van het congres in 2001 organiseerde Albron ieder jaar De Kracht van Aandacht. In het lustrumjaar uitgebreid naar drie dagen met als slogan 'Kent u de wensen van uw mensen'.

Op de 'dialoogbijeenkomst over voeding' worden de trends en ontwikkelingen in de (contract)catering besproken. Directies, leden Raad van Bestuur en managers uit sectoren zorg, onderwijs en p&o worden uitgenodigd.