nieuws

Gastronomisch ziekenhuis

Catering

Lekker eten, recreëren en herstellen van ziekte of operatie. Dat kan in het superziekenhuis voor de rijken der aarde. Valkenburg wordt de plaats waar het paradijselijke ziekenhuis wordt gebouwd.

Het uit Singapore afkomstighe CyGenics Life Sciences (CLS) zit achter het megaproject, waarbij gastronomie en gastvrijheid een grote rol gaat spelen. Het bedrijf gaat zich richten op het coördineren van de medische zorgverlening en service aan patiënten die daarvoor diep in de buidel willen tasten.

CLS heeft in Singapore al een soortgelijk medisch centrum waar jaarlijks 700.000 patiënten worden vertroeteld. De komst van het ziekenhuis in Valkenburg zou een enorme boost voor de werkgelegenheid in Zuid-Limburg betekenen. Wanneer het superziekenhuis gebouwd wordt is nog onbekend.

Reageer op dit artikel