nieuws

Nominaties Grootkeuken Award bekend

Catering

De genomineerden voor de Grootkeuken Award zijn bekend gemaakt. Tien zorginstellingen maken kans op de prijs van het vakblad voor de instellingenwereld. 13 november worden de awards uitgereikt.

De eerste ronde zit erop, meldt Grootkeuken. De jury heeft tien zorginstellingen geselecteerd die doorgaan naar de tweede ronde, zeven in de categorie Short stay en drie in de categorie Long stay. Er waren in totaal 40 inzendingen. De uitverkoren instellingen worden deze zomer bezocht door de jury.

De tien kanshebbers
• Ariënstaete, Enschede
• De Hoge Weide, Lochem
• De Kreppel, Heythuysen
• Overslydrecht, Sliedrecht
• Rubroek, Rotterdam
• ’t Ufkenshuis, Siddeburen
• Wijndaelercentrum, Den Haag
• BovenIJ ziekenhuis, Amsterdam
• Sint Maartenskliniek, Nijmegen
• St. Lucas ziekenhuis, Winschoten
Deze instellingen worden de komende maanden bezocht. Op basis van de bevindingen worden vervolgens vier genomineerden in de categorie Long stay en twee in de categorie Short stay gekozen.

Op 13 november vindt tijdens Grootkeuken Event 2007 de finale plaats. Tijdens een feestelijke bijeenkomst presenteren de zes genomineerden zich aan het publiek in de zaal. Het publiek kiest vervolgens door middel van stemmen de winnaars van de Grootkeuken Short Stay Award 2007-2008 en van de Grootkeuken Long Stay Award 2007-2008. Deze twee winnaars worden daarna kritisch ondervraagd, waarna het publiek de overall-winnaar van de Grootkeuken Award 2007-2008 mag kiezen.

Reageer op dit artikel