nieuws

Verschoor naar Martinair Partyservice

Catering

Woensdag werd bekend dat voormalig directeur Rob de Jong is vertrokken bij Martinair Partyservice. Donderdag is zijn opvolger gepresenteerd. De Van den Boer Groep heeft iemand uit eigen gelederen benoemd.

Vanaf 1 februari a.s. zwaait namelijk Erwin Verschoor (foto) de scepter bij Martinair Partyservice, onderdeel van de Koninklijke Van den Boer Groep. Verschoor volgt hiermee Michiel van Doornik op die na de overname ad interim was. Van Doornik werd aangesteld als opvolger van De Jong. Die maakte gisteren aan Misset Catering bekend definitief uit dienst te zijn.

Uit eigen gelederen

Erwin Verschoor is sinds oktober 2002 in dienst als adjunct directeur Operations bij Maison van den Boer. Die geeft aan dat er ‘van 1 september 2006 tot heden een intensief plan van aanpak’ is doorgevoerd ‘waarin de zelfstandige rol van Martinair Partyservice binnen de Koninklijke van den Boer Groep is vormgegeven en de bedrijfsprocessen opnieuw zijn ingericht’.

‘Eerste fase uitgebreide aanpassing’

De overgang van Erwin Verschoor naar Martinair Partyservice B.V. is volgens de marktleider in partycatering uit Veghel ‘de eerste fase van een uitgebreide aanpassing van de structuur van de Van den Boer Groep’. Deze nieuwe structuur moet het waarborgen van kwaliteit en ondernemerschap binnen de in 2006 sterk ontwikkelde onderneming regelen.

Reageer op dit artikel