nieuws

Albron aast op Erasmus Innovatie Award

Catering

Albron aast op een prestigieuze prijs. De cateraar uit De Meern is genomineerd voor Erasmus Innovatie Award. Dat heeft de universiteit uit Rotterdam bekend gemaakt. Albron heeft vier pittige concurrenten.

Albron is genomineerd als bedrijf an sich, niet met een specifiek product of dienst, legt Albron-topman Teun Verheij uit. ‘We zijn gekozen omdat we een onderneming zijn die innovatief en competitief is.’ Albron won in maart dit jaar nog een prestigieuze werkgeversprijs vanwege haar prima sociale beleid.

Stevige concurrentie

Op basis van de jaarlijkse Erasmus Concurrentie en Innovatie Monitor, dieafgelopen jaar onder 10.000 Nederlandse ondernemingen heeft plaatsgevonden, zijn de vijf organisaties genomineerd voor de Innovatie Award. ‘Allen gekenmerkt door een sterke cultuur van ondernemerschap die ruimte creëert voor creativiteit en strategische vernieuwing’, meldt de Rotterdamse universiteit in een persbericht. Albron heeft dan ook pittige concurrentie, dit zijn de vier overige kanshebbers:-Frencken Group uit Eindhoven (hoogwaardige fijnemechanische precisieonderdelen)

-Go-tan uit Kesteren (Aziatische levensmiddelen)

-Independer uit Hilversum. (online informatieverstrekker financiële dienstverlening en zorgaanbieders)

-Koninklijke Ten Cate uit Almelo (textieltechnologie).

6 juni is grote dag

De onderzoekers van de vakgroep Strategie en Omgeving van RSM Erasmus University brengen door middel van de Concurrentie en Innovatie Monitor management-, organisatie-,en arbeidskenmerken in kaart die de innovatiekracht van ondernemingen bepalen. Een zeer dekundige jury zal de uiteindelijke winnaar bepalen. Vervolgens zal tijdens < ahref='http://www.ncsi.nl/conferentie/'target=_new'>het congres Samen Groeien door Sociale Innovatie op 6 juni aanstaande de Erasmus Innovatie Award worden uitgereikt.

Reageer op dit artikel