nieuws

Appèl komt met biologische suikersticks

Catering

Appèl heeft per direct nieuwe biologische suikersticks ingevoerd. De Bossche cateraar wil zich onderscheiden met het concept duurzaam cateren en laat leverancier Van Oordt de nieuwe sticks bedrukken met zowel het Appèl logo als het Eko logo.

Appèl komt met biologische suikersticks

Van Oordt PortionPack is één van de grootste producenten van portieverpakkingen in Europa en verzorgt tevens de verpakkingen van onder andere de Appèl creamers, suikersticks en zoetstof. Door de toenemende vraag vanuit klanten hebben de samenwerkende partijen dit initiatief genomen, laat Appèl weten.

Appèl is één van de eerste Nederlandse cateraars die hun naamsbedrukte suikersticks voorziet van Eko logo, aldus Van Oordt PortionPack. ‘Appèl is vooruitstrevend in het aanbieden van duurzame producten in hun catering assortiment. Tevens tracht Appèl op verschillende manieren hun toch al niet geringe aandeel duurzame producten te verhogen’. aldus het persbericht.

Reageer op dit artikel