nieuws

Arjan van Dijk Groep coacht jongeren

Catering

De Arjan van Dijk Groep, de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en streetdansgezelschap ISH uit Amsterdam gaan samenwerken. ISH heeft als streetdansgezelschap een internationale reputatie opgebouwd door te werken met jongeren waar de toekomst onzeker van was. De Arjan van Dijk Groep gaat hen coachen.

Arjan van Dijk Groep coacht jongeren

Dat meldt de site van zusterblad FZ. Dansgroep ISH is uitgegroeid tot een full-business organisatie en start onder de naam FAME-ISH in september 2007 met een zevental opleidingen. Omdat ISH zich ook op het veld van de events gaat begeven gaan zij samenwerken met de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Derdejaars studenten van de opleidingen Eventmanegement en Muziekmanagement gaan als projectgroep voor FAME-ISH een aantal concepten ontwikkelen.

De Arjan van Dijk Groep neemt een coachende rol op zich. Het fullservice bureau (waaronder catering) kent de evenementenwereld als de eigen broekzak en wil haar kennis en ervaring inzetten om de jongeren een goede start te laten maken. Arjan van Dijk Groep ziet in deze samenwerking ook voor haar zelf een bron van inspiratie. Lees hier het FZ-bericht.

Reageer op dit artikel