Boek over Maison van den Boer

Boek over Maison van den Boer

In Veghel is het eerste exemplaar van het nieuwe boek van topcateraar Maison van den Boer overhandigd. Het boek, genaamd Maison van den Boer - Depuis 1906 gaat over de 100-jarige geschiedenis van de bekende partycateraar.

In De Telegraaf is te zien hoe de huidige directeur Noud van den Boer het eerste exemplaar krijgt overhandigd van Jet van der Heijden. Van der Heijden werkte in de jaren dertig voor de Veghelse cateraar. De overhandiging vond plaats bij boekhandel Bek in Veghel.

In het boek komen veel anekdotes voor uit de familiearchieven. Verder is de menukaart opgenomen van het huwelijksfeest van Johanna de Graauw en Gijsbertus van den Boer op 24 juli 1906. Dit huwelijksfeest vormde de start van het dit jaar koninklijk geworden cateringbedrijf.

Zie ook:

Uitgebreid dossier over Maison van den Boer

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.