nieuws

Celeis voor schietpartij in kantine

Catering

Tegen de ex-postbode Mahmoud P. is gisteren in Den Haag één jaar cel geëist. De uit Iran afkomstige brievenbesteller raakte in maart zo boos over zijn ontslag, dat hij met een vuurwapen zeven kogels afvuurde in het bedrijfsrestaurant van TNT Post.

Celeis voor schietpartij in kantine

P. werd op staande voet ontslagen omdat hij een dag eerder zijn post niet had bezorgd. De Iraniër beweerde dat hij geen geld had om zijn fietsband te laten plakken, en dat hij dus de post niet kon bezorgen. Vervolgens liet hij zijn fiets, met de post nog in de fietstassen, in het centrum van Den Haag achter. P. zei voor de rechter dat hij altijd werd gepest door zijn collega’s en gaf aan eigenlijk zelfmoord te hebben willen plegen in de kantine. Enkele postbodes moesten door een psycholoog worden behandeld na de schietpartij.

Reageer op dit artikel