nieuws

Eigen bier Maison van den Boer

Catering

Maison van den Boer heeft een eigen bier geïntroduceerd. Het publiek kon het afgelopen week voor het eerst proeven op het tennistoernooi Ordina Open. De Veghelse cateraar laat het pils brouwen bij Bavaria.

Eigen bier Maison van den Boer

Na het toernooi in Rosmalen zal het bier worden verkocht in de nog te openen delicatessenwinkel van Maison van de Boer in Amsterdam. Bij Bavaria in Lieshout zijn alvast 5.000 flesjes (aluminium rood) afgevuld.

Het bier zal ook worden geschonken tijdens catering-activiteiten op evenementen. Voorlopig zal de dop worden voorzien van een jubileumtekst ter ere van het 100-jarig bestaan van Maison van den Boer. Het is een exclusief product dat in samenwerking met Bavaria is ontwikkeld. Bavaria is al jaren het huismerk van Maison van den Boer.

Reageer op dit artikel