nieuws

Eurest opent Grand Kasteel Woerden

Catering

Grand Kasteel Woerden heeft haar deuren geopend. Voor het eerst sinds de bouw in 1410 is het kasteel toegankelijk voor het grote publiek en de zakelijke markt. Het is onderdeel van Eurest Horeca/Compass-Group.

Eurest opent Grand Kasteel Woerden

Grand Kasteel Woerden heeft een Brasserie voor 60 personen en 8 multifunctionele zalen voor trouwen, feesten, vergaderen, lunchen & dineren. Volgens de afdeling sales is ‘het een aanvulling voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. De zalen van Grand Kasteel Woerden worden stijlvol ingericht met een eigentijdse ambiance en garanderen een verblijf op grand niveau’.

Samenwerking met zorgvragers

Het unieke aan Grand Kasteel Woerden is de samenwerking met de Christelijke Zorgstichting Abrona. Enkele zorgvragers integreren hier in het ‘echte’ bedrijfsleven. Het kasteel is van maandag tot en met zondag geopend.

Reageer op dit artikel