nieuws

Finalisten Awards partycatering bekend

Catering

De jury is er uit. De drie finalisten van de Misset Catering Awards, categorie partycatering zijn bekend. Dit trio gaat strijden om de titel Partycateraar van het Jaar. De winnaar wordt op een feestelijke avond op 8 november bekend gemaakt.

Finalisten Awards partycatering bekend

Na twee beoordelingsrondes heeft de jury de drie finalisten bekend gemaakt. Het gaat om Delicio Catering uit Nunspeet, Hutten Exclusieve Catering uit Veghel en Taat & de Regt uit Den Haag. De jury wil benadrukken dat het niveau van de ondernemingen die door waren gedrongen tot de tweede ronde erg hoog is. Het was dan ook een ‘close finish’ bij de categorie partycatering van de Misset Catering Awards.

De drie finalisten lieten een erg goede indruk achter in zowel de eerste (toegestuurde presentatie) en als de tweede ronde (offerte). Bovendien speelden ze prima in op de kernwoorden die in het Programma van Eisen (t.b.v. de offerte) werden vermeld.

In de finale ronde bezoekt de jury de bedrijven voor een presentatie. Ook legt de jury een bezoek af aan een voor de cateraar representatief evenement waarvan deze de catering verzorgt. Op basis van deze ervaringen en eerdere bevindingen bepaalt de jury een winnaar. Op 8 november wordt in Wageningen bekend gemaakt wie de titel Partycateraar van het Jaar mag dragen.

De genomineerden van de Misset Catering Awards Bedrijfsrestaurant van het Jaar (klein en groot) worden binnen twee weken op deze site en in de nieuwsbrief van 14 september bekend gemaakt. Het evenement rond de Misset Catering Awards vindt plaats in Wageningen University en Research. ’s Middags is een seminar-achtig programma en ’s avonds de feestelijke uitreiking.

Reageer op dit artikel