nieuws

Groot contract voor SAB Catering

Catering

SAB Catering heeft een grote order weten binnen te halen. De cateraar uit Zwanenburg gaat de restauratieve diensten voor de locaties van de gemeente Utrecht verzorgen.

Groot contract voor SAB Catering

SAB Catering start vanaf maandag 26 maart met de verzorging van de restauratieve dienstverlening op twaalf locaties van de gemeente Utrecht. Aan de keuze door de gemeente is ‘een intensief offertetraject met alle grote cateraars’ vooraf gegaan. SAB neemt de cateringdiensten over van Albron en Eurest.

Interview directeur SAB

In het komende nummer van Misset Catering een uitgebreid interview met de directeur van SAB Catering, Hans van Heel (zie foto). Daarin stelt hij onder meer dat SAB zich meer op de voorgrond gaat plaatsen.

Reageer op dit artikel