nieuws

Groot onderwijscontract Sodexho

Catering

Sodexho heeft een groot nieuw contract gescoord op de onderwijsmarkt. Vanaf 1 juli mag de cateraar de food & beverage verzorgen op de Technische Universiteit Delft. Het betreft een overeenkomst voor 10 jaar met een waarde van enkele miljoenen.

‘Het contract kent een omzet van 5,5 miljoen euro op jaarbasis’. Dat deelt een woordvoerder van Sodexho mee aan Misset Catering. Vanaf 1 juli a.s. is Sodexho huiscateraar. Het gaat om de verzorging van 16 restaurants voor meer dan 13.500 studenten en 6000 medewerkers.

Vorige cateraar was Avenance

‘Maximale aandacht voor versbeleving, duurzaamheid, transparantie en een interactief systeem om met de bezoekers te communiceren waren de belangrijkste redenen om het contract aan de internationale cateraar te gunnen’, aldus Sodexho. De vorige cateraar op de TU Delft was Avenance Nederland (onderdeel van de Franse Elior Groep).

Food Experience

Volgens Sodexho is het de bedoeling dat er een speciaal voor deze locatie ontwikkelde vorm komt van de Sodexho Education Food Experience. Deze is doorgevoerd op de Haagse Hogeschool. Sodexho: ‘Hiermee verstevigen we onze positie op de Nederlandse onderwijsmarkt aanzienlijk. We gaan ook in Delft aan de slag om deze belangrijke doelgroep gezonder en lekkerder te laten eten.’

Reageer op dit artikel