nieuws

Jaarbeurs verkoopt Frans Kuil catering

Catering

Het Utrechtse Jaarbeurs Catering Services heeft Frans Kuil Catering van de hand gedaan. Van der Linde Party Productions uit Rotterdam is de nieuwe eigenaar. Jaarbeurs wil zich met partycatering gaan focussen op een speciaal project.

Jaarbeurs verkoopt Frans Kuil catering

Jaarbeurs Catering Services (JCS) heeft Frans Kuil Catering al 1 januari officieel verkocht aan Van der Linde Party Productions (LPP). Uiterlijk 1 maart zijn de praktische overdrachtzaken afgerond. Het Rotterdamse Van der Linde zal het merk Frans Kuil benutten om groei te creëren in de regio Rijnmond. Of zoals Van der Linde het zelf zegt ‘om de markt te kunnen bedienen met verrassende catering, gastvrijheid en unieke locaties’.

Focus op De Rotterdam

JCS zegt zich na de verkoop van het bedrijfsonderdeel primair te willen focussen op partycatering op de cruiseboot SS De Rotterdam. Dat is het voormalige vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn, dat onlangs werd aangekocht.

Reageer op dit artikel