nieuws

La Vie nu al strop van 50 mille

Catering

La Vie Catering lijdt door de afgelasting van de Vierdaagse nu al een strop van 50.000 euro. Dat heeft eigenaar/directeur Gerard Kerkhoff tegenover Misset Catering verklaard. La Vie catert het partyschip Ocean Diva aan de Nijmeegse Waalkade en zou ook evenementen rond het wandelevenement verzorgen.

La Vie nu al strop van 50 mille

Gistermiddag en -avond heerste op de Ocean Diva al ‘een mineurstemming’, aldus Kerkhoff. Op de boot waren tal van hoogwaardigheids-bekleders aanwezig. ‘Een rare situatie, want iedereen was al enigszins op de hoogte van alle ellende. Er waren 1000 man aanwezig en burgemeester Guusje ter Horst en de marsleiding werden weggeroepen.’

Zakelijk gezien moet La Vie een forse tegenvaller verwerken. ‘Vandaag zou de Vierdaagse voor het eerst over de Waalkade gaan en dat zou voor ons al topdrukte vanaf 10.00 uur ’s morgens betekenen. Verder worden zakelijke arrangementen voor de boot nu niet afgenomen. Ik lijd al een verlies van 50.000 euro. Ik moet nog afwachten wat de gewone bezoeker doet.’

De activiteiten op het partyschip gaan tot nader order gewoon door. Evenals de feesten in Nijmegen. Al krijgen deze wel een ingetogen karakter. Hoewel de omstandigheden voor de medewerkers van La Vie met de extreme hitte geen ideale werkomstandigheden kenden is onder het cateringpersoneel nog niemand bevangen door de hitte.

Reageer op dit artikel