nieuws

Nieuwe directeur Jaarbeurs Catering

Catering

Een nieuwe man die de scepter zwaait over alle catering activiteiten in het Jaarbeurscomplex in Utrecht. Daarvoor heeft Jaarbeurs Catering Michel van Tilborg aangetrokken. Hij vervult de nieuwe functie per direct.

Nieuwe directeur Jaarbeurs Catering

Die functie heet officieel Operationeel Directeur Jaarbeurs Catering. Van Tilborg (43) krijgt de dagelijkse operationele, logistieke en commerciële leiding over alle catering activiteiten in het Jaarbeurscomplex. Hieronder vallen de publieks- en partycatering van de deelnemers en bezoekers aan de diverse beurzen en evenementen. Maar ook de verzorging van alle congres- en vergadergasten van het afgelopen zomer totaal vernieuwde Meeting Mood concept.

Voorheen Sligro

Van Tilborg vervulde na de Hoge Hotelschool in Maastricht diverse leidinggevende functies in restaurants, hotels en party- en bedrijfscatering. De laatste zes jaar was hij directeur van Sligro Arnhem. Van Tilborg gaat bij Jaarbeurs direct rapporteren aan directeur George Zapantoulis.

Reageer op dit artikel