nieuws

Prima WK-score voor Eurest

Catering

Daags na het WK-voetbal in Duitsland heeft Eurest de balans al opgemaakt. De voorlopige cijfers zijn positief. De cateraar zegt te hebben geprofiteerd van de euforische sfeer in het stadion en het prachtige zomerweer.

Prima WK-score voor Eurest

a href=’http://www.cafe-future.net’

. Per wedstrijd werden ongeveer 80.000 food&beverage-producten verkocht.

De hardlopers aan de kiosken waren de ‘klassiekers’. Zo bracht Eurest per duel in de WK-stadions van Stuttgart en Keulen zo’n 11.500 liter bier, 6.500 braadworsten, 2.500 schnitzels, 1.500 Pizza’s en 300 kilo patat aan de man. Bij de mobiele verkooppunten vonden ijs, chips en koude dranken gretig aftrek.

Eurest verzorgde bij 11 WK-wedstrijden de ‘Stadion-Gastronomie’, ook bij het duel om de derde plaats tussen Duitsland en Portugal. Ruim 400 medewerkers verzorgden ongeveer 45.000 gasten per duel. In publiekscatering, in het mediacentrum, voor de FIFA-bonzen en de vrijwilligers. ‘We zijn trots op onze medewerkers’, aldus Eurest.

Reageer op dit artikel