nieuws

SAB Catering op biologische toer

Catering

SAB Catering is op de biologische toer. Vorige maand hadden de bedrijfsrestaurants van SAB het thema biologisch en gingen medewerkers zelfs op bezoek bij biologische boeren. Het gezondheidsconcept van SAB ‘Gezond en Lekker’ speelt eveneens in op het enthousiasmeren van de lunchgasten voor de biologische keuken.

SAB Catering op biologische toer

In mei waren er rond het thema biologisch Spectaculaire acties met tal van verrassingen. ‘Geen cateringlocatie kan meer om biologisch heen’, aldus SAB. De cateraar uit Zwanenburg speelt in op de toenemende vraag naar biologische producten. Met ondersteuning van de Task Force van het Ministerie van LNV zijn er tal van activiteiten ontwikkeld ter promotie en verkrijgbaarheid van biologische producten.

Om de biologische producten extra onder de aandacht te brengen van de lunchgasten zijn activiteiten gehouden als proeverijen met biologische proefhapjes voor de lunchgebruikers, biologische euro lunchpakker, een geheel biologische pizzapunt, biologisch belegde broodjes, een eetwedstrijd, een diner bereid door een topkok en cursusdagen op een biologische boerderij. Het criterium van deelname aan de cursusdag is dat de vestiging serieus nadenkt om deels of misschien totaal over te stappen op biologische producten.

‘De locaties hebben enthousiast gereageerd op de biologische initiatieven in het bedrijfsrestaurant’, aldus Odette Eelman van de afdeling productmanagement. ‘SAB heeft duidelijk laten ‘proeven’ dat biologisch zeer in trek is.’ Gedurende het hele jaar kunnen cateringlocaties ook speciale biologische actieweken houden. In deze actieweken is er behalve uiteraard de beschikbaarheid van diverse biologische producten, uitgebreid promotiemateriaal beschikbaar.

Reageer op dit artikel