nieuws

Sodexho en Albert Schweitzer ziekenhuis verbinden zich

Catering

Het Albert Schweitzer ziekenhuis en Sodexho Nederland zijn met elkaar een tienjarige samenwerkingsovereenkomst aangegaan. Sodexho Healthcare verzorgt vanaf 1 maart de restauratieve activiteiten ten behoeve van het personeel, de patiënten en de bezoekers van het Albert Schweitzer ziekenhuis op de locatie Zwijndrecht.

Sodexho en Albert Schweitzer ziekenhuis verbinden zich

Sodexho heeft voor het Albert Schweitzer ziekenhuis een nieuw F&B concept ontwikkeld: The Fresh Store. Beide organisaties verwachten op korte termijn ook een overeenkomst voor de locatie Dordwijk te ondertekenen.

In Dordrecht wordt het Gezondheidspark Dordwijk gerealiseerd. Medio 2009 zal de uitbreiding van het ziekenhuis gereed zijn. Ook hier zullen hoogwaardige gastvrijheidvoorzieningen voor patiënten, personeel, bezoekers en omwonenden geëxploiteerd gaan worden, zo meldt de cateraar.

Het Albert Schweitzer ziekenhuis is met 1.045 erkende bedden één van de grootste algemene ziekenhuizen in Nederland. Het ziekenhuis beschikt over vier locaties: Zwijndrecht, Sliedrecht, Dordwijk en Amstelwijck.

Reageer op dit artikel