nieuws

Sodexho Prestige langer op North Sea Jazz

Catering

De VIP-catering op North Sea Jazz Festival in Ahoy Rotterdam wordt voor nog eens drie jaar verzorgd door Sodexho Prestige. Dat is vlak voor het afgelopen weekend gehouden jazzevenement beklonken.

Sodexho Prestige langer op North Sea Jazz

Op donderdag 12 juli hebben Jos van der Vegt (Algemeen Directeur van Ahoy) en Hans Rijnierse (Directievoorzitter Sodexho Nederland) hun handtekeningen gezet onder een driejarige samenwerkingsovereenkomst tussen beide organisaties voor de VIP-catering van het North Sea Jazz Festival (NSJ).

Sodexho Prestige treedt dit jaar voor de vijfde keer op als exclusieve VIP-cateraar van het wereldberoemde jazzevenement. Eén van de hoogtepunten was de verzorging van het openingsgala op donderdag. 2.000 Genodigden konden genieten van het culinaire aanbod van de cateraar.

Tijdens het drie dagen durende festival (vrijdag, zaterdag en zondag jl.) verzorgde Sodexho met 150 mensen de catering van het VIP-dorp, bestaande uit zo’n twintig VIP-units en een centraal plein. Sodexho Prestige serveerde op verschillende locaties in het VIP-dorp hapjes en drankjes, borrelgarnituren, koude en warme buffetten en desserts, zodat het de 5.500 VIP-gasten aan niets ontbrak.

Reageer op dit artikel