nieuws

Uitbreiding biologische schoolcatering

Catering

Dankzij het succes van biologische schoolcatering in Noord-Holland heeft cateraar Cormet besloten het aantal producenten en aangesloten scholen fors uit te breiden. Ook wil het bedrijf andere provincies gaan beleveren, te beginnen in Zuid-Holland.

Uitbreiding biologische schoolcatering

Een 26-tal scholen in Noord-Holland is sinds vorige week overgestapt op volledig biologische catering van producten uit die provincie. De cateraar wil op korte termijn contact leggen met leveranciers in vrijwel alle provincies.

Subsidie van ministerie

De grootschalige levering is mogelijk door samenwerking van Cormet met groothandel New Organic World en wordt gesubsidieerd door het ministerie van Landbouw, Natuur en Visserij. Door de grotere volumes kan volgens woordvoerder Rijkert Cornelius van Cormet de prijs op slechts enkele procenten afstand van niet-biologische producten blijven.

Reageer op dit artikel