nieuws

La Vie exclusief in De Vereeniging

Catering

La Vie Catering uit Nijmegen mag zich sinds kort exclusief cateraar noemen van De Vereeniging en de Stadsschouwburg in Nijmegen. Gerard Kerkhoff c.s. hebben ook een nieuw concept in De Nieuwe Doelen in Gorinchem.

La Vie exclusief in De Vereeniging

La Vie is enorm trots op de twee locaties in ‘hometown’ Nijmegen. Het zijn beide aansprekende evenementencomplexen in het centrum van de Waalstad. De Vereeniging (foto) is een multifunctioneel gebouw voor congressen en evenementen (tot 2200 man). Het stamt uit 1915 en is vanwege de Art Deco en Art Nouveau invloeden bijzonder stijlvol én bekend vanwege de fantastische akoestiek.

De tegenover de Vereeniging gelegen Stadsschouwburg behoort tot de grootste theaters in Nederland. Het pand is opgeleverd in 1961en heeft inmiddels de status van monument. Het is geschikt voor congressen, seminars, productpresentaties en theaterproducties. La Vie is met een andere locatie nog een samenwerking aangegaan.

Met schouwburg De Nieuwe Doelen in Gorinchem is het Theatraal Management Diner gelanceerd. Er is een (podium)hoofdrol voor de deelnemers weggelegd, zo verklapt de Nijmeegse partycateraar. Het bijbehorend culinaire arrangement is ruim en biedt veel keus. Verder heeft chef-kok Ben Scheffer met zijn team ook het vaste assortiment luxe hapjes vernieuwd.

Reageer op dit artikel