nieuws

Boenders Groep koopt bedrijven

Catering

De Boenders Horeca Groep uit Haaksbergen groeit. De groep, met zowel horeca- als cateringactiviteiten, neemt hotel Morssinkhof en restaurant ’t Hoogland in Haaksbergen over.

Boenders Groep koopt bedrijven

Dat meldt de regionale krant Tubantia. De overname vindt eind dit jaar plaats. De eigenaressen Ria Pot en Ria te Vaanholt-Boerhof hadden eerder aangegeven hun bedrijven van de hand te willen doen.

Voor de Boenders Horeca Groep betekent de overname dat het voor het eerst een logiesbedrijf bezit. ‘Een hotel hoorde nog niet tot onze business. ’t Hoogland en Morssinkhof ligt op een fantastische locatie’, aldus financieel manager Harrie Scholten van de Boenders Horeca Groep in de regionale krant.

Boenders Horeca Groep is momenteel exploitant van restaurant en zalencentrum ’t Hoogland, Steakhouse Buffalo Bill, restaurant en party-accommodatie Wapen van Beckum en Boenders Catering in het naast Haaksbergen gelegen Beckum.

Reageer op dit artikel