nieuws

Cateraar werft personeel via film

Catering

Een nieuwe trend in het werven van personeel. Je bedrijf in een eigen film tot in detail tonen aan de potentiële arbeidskracht. Onder meer Hutten Catering in Veghel en HSM Host Schiphol Airport zijn hiermee onlangs gestart.

Cateraar werft personeel via film

Laat als werkgever zien wie je bent. Daar draait het volgens de makers van de films, Twinning Media uit Veghe, lSwinkels Communicatie en Frunt Media, om. Ze spelen in op het feit dat vele bedrijven arbeidskrachten zoeken én dat mensen tegenwoordig steeds meer visueel zijn ingesteld. Met als resultaat het product Jobvisuals.

Dat zijn korte, wervende films op websites van bedrijven of speciaal daarvoor ingerichte vacaturewebsites, waarin potentiële werknemers een beeld krijgen van een organisatie. De eerste jobvisuals zijn te zien op de websites van Hutten Catering in Veghel, HMS Host Schiphol Airport en Zorgcoöperatie De Wever in Tilburg.

Reageer op dit artikel