nieuws

Albron brengt ROC-studenten in beweging

Catering

Albron Campus Catering organiseerde samen met het ROC Flevoland deze week allerlei gezonde activiteiten voor de studenten. Het evenement maakte deel uit van de jaarlijks terugkerende, landelijke Fit&Food-weken van de cateraar.

Albron brengt ROC-studenten in beweging

De ROC-studenten in Flevoland konden onder meer dans- en sportworkshops volgen, hun BMI laten testen of een massage krijgen.

Bij aankoop van een aantal gezonde producten maken studenten bovendien kans op sportieve prijzen, zoals een jaar lang gratis naar de sportschool of een complete tennisoutfit.

Tijdens de landelijke Fit&Food-weken besteedt Albron op al haar onderwijslocaties extra aandacht aan gezonde voeding en biedt zij een flink aantal externe activiteiten aan.

Albron is de grootste cateraar op onderwijslocaties in Nederland en heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de eetstemmingen van studerend Nederland. Meer dan 10.000 studenten vulden een vragenlijst in.

Op basis hiervan zijn vijf eetstemmingen in kaart gebracht, waaronder Go Healthy en Have It Like home. Vervolgens is het assortiment en de uitstraling in de restaurants hierop afgestemd. Voor iedere eetstemming is dagelijks iets anders op het menu te vinden.

Albron biedt in haar assortiment veel vitaminerijke en vetarme producten en een groot aantal gerechten met het Ik Kies Bewust-logo, waardoor het voor studenten makkelijker is een gezonde keuze te maken.

Meer Albron berichten:

Reageer op dit artikel