nieuws

Cateraar verrast toprelaties

Catering

Cuisine on tour/SGS catering services heeft op bijzondere wijze haar vaste relaties verrast. Met een luxe ingerichte dubbeldekker toerde de cateraar door heel Nederland om haar relaties te bezoeken.

Cateraar verrast toprelaties

Relaties kwamen aan boord en werden door de cateraar volledig in de watten gelegd. Onder het genot van dranken en hapjes kreeg iedere relatie persoonlijke aandacht. Tot slot mochten de relaties nog een cadeau uitzoeken uit een selectie lifestyleproducten.

‘Wij wilden iets bijzonders doen voor onze relaties. Geen standaardbezoek rond de kerstdagen en een geschenk dat in de massa verdwijnt, maar iets dat een onvergetelijke indruk achter zou laten, op een moment waar de aandacht beter tot zijn recht komt. We zijn met Cuisine on tour letterlijk ‘on tour’ geweest’, aldus mede-eigenaar van Cuisine on tour/SGS Dimitri Chalos (foto) over de actie.

De dubbeldekker is een nieuw middel welke door de relatiegeschenkenondernemer Ton van Loon en zijn bedrijf KLASSE ingezet wordt. De dubbeldekker is stijlvol ingericht, met beneden een mooie loungesetting met bar en op de eerste verdieping een showroom. In Misset Catering 2 een uitgebreid verhaal over Dimitri Chalos en Cuisine On Tour/SGS catering services.

Meer berichten over COT/SGS catering:

Reageer op dit artikel