nieuws

Eurest introduceert vernieuwend koffiebarconcept

Catering

Eurest opent in het kantoor van Deloitte in Amsterdam deze week Café Milà, een luxe inpandige Deli Marché annex koffiebar. Hiermee zetten Deloitte en Eurest een trend in het inhouse aanbieden van een trendy en luxe koffiebaromgeving.

Eurest introduceert vernieuwend koffiebarconcept

Café Milà biedt in de ochtend diverse koffiespecialiteiten, sappen en smoothies en tijdens de lunch kan men er terecht voor sandwiches, wraps, sushi’s en andere delicatessen.

Eurest, onderdeel van Compass Group, levert de bediening en adviseerde over de operationele inrichting van het nieuwe Deli Marché-concept. Heino Hovingh, Sales & Marketing directeur van Eurest: ‘We zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Dit is hét voorbeeld van innovatieve serviceverlening als aanvulling op Deloitte’s goede werkgeverschap. Ons Eurest-team kijkt met enthousiasme uit naar de nieuwe werkomgeving en het bedienen van de bezoekers van Café Milà.’

Barista

Het Deli Marché concept van Eurest speelt in op veranderende behoeftes. ‘Kwaliteit, service en snelheid worden steeds meer gewenst. De hoge kwaliteit van luxe koffiebarconcepten, zoals Starbucks was het uitgangspunt bij de totstandkoming van Café Milà bij Deloitte. Zo wordt de koffie bereid door een echte Barista’, legt Hovingh uit.

Het ruime assortiment is volledig aangepast op Grab & Go. Dit betekent dat dagverse producten makkelijk mee te nemen zijn en op iedere gewenste plek geconsumeerd kunnen worden. Het ‘broodje op bestelling’ verdwijnt, zodat de consument minder last heeft van wachtrijen zonder dat de kwaliteit afneemt, aldus Hovingh. ‘Dat maakt onze Deli Marché formule zo gewild voor bedrijven die iets bijzonders willen doen op het gebied van koffie en convenience food in een moderne setting. Café Milà van Deloitte is hier een mooi voorbeeld van.’

Naast plaats voor ontspanning kan Café Milà ook als werkplek worden gebruikt. Het concept is uitgerust met wireless internet en een aantal LCD-schermen, ideaal om cliëntenprojecten met collega’s te bespreken.

Café Milà is in de stijl van Gaudí vormgegeven: de ronde vormen, gietijzeren kunstwerken en complete mozaïeken op pilaren zorgen voor een ‘zuidelijke uitstraling’. De naam is afgeleid van het bekende Gaudí werk, Casa Milà, in Barcelona.

Meer berichten over Eurest:

Reageer op dit artikel