nieuws

Hutten Catering pakt contract Brabants provinciehuis

Catering

Hutten Business Catering gaat de cateringvoorzieningen van de provincie Noord-Brabant exploiteren. Medewerkers van het provinciehuis in ’s Hertogenbosch krijgen vanaf 1 juli 2008 hun lunch geserveerd door de Veghelse cateraar.

Hutten Catering pakt contract Brabants provinciehuis

Dat laat Hutten Business Catering weten. Het provinciehuis koos voor Hutten na een openbare aanbesteding.

Het provinciehuis aan de Brabantlaan in Den Bosch is meer dan honderd meter hoog en daarmee het hoogste kantoorpand in de stad. Het is een pand met een rijke historie. Het gebouw herbergt ondermeer een bibliotheek, de Statenzaal en de kunstcollectie.

Directeur Jan Loeff van Hutten Business Catering laat weten dat zijn bedrijf geheel in de sfeer van het provinciehuis, op basis van de wensen en uitgangspunten van de provincie, de cateringvoorzieningen gaat inrichten en vanaf juli dagelijks culinaire en kwalitatief hoogstaande gastvrijheid verzorgt.

Reageer op dit artikel