nieuws

Nieuwe opzet Awards Partycatering

Catering

De opzet van de categorie Partycatering van de Misset Catering Awards is vernieuwd. Misset Catering werkt hierbij samen met het (zuster)blad voor de eventbranche FZ. Door het inschakelen van de expertise en ervaring van eventbureaus en FZ wordt deze vakwedstrijd breder gedragen.

Nieuwe opzet Awards Partycatering

30 bureaus leveren hun top3 van favoriete cateraars aan, inclusief motivatie. Daaruit wordt een eerste selectie gemaakt. In de volgende ronde beoordeelt een onafhankelijke jury de geselecteerde cateraars op een schriftelijke presentatie. Vervolgens blijven er drie finalisten over voor de felbegeerde Awards, ofwel de Oscars van de cateringindustrie.

De jury bezoekt in de finaleronde de bedrijven, maakt kennis met de verantwoordelijke(n) en bezoekt ook representatieve party’s. Op basis van objectieve criteria en eigen persoonlijke ervaringen wordt beslist wie de winnaar wordt. En opvolger van Partycateraar van het Jaar Hutten Exclusieve Catering uit Veghel. (foto)

Eventbureaus krijgen dus een belangrijke stem in het kapittel. Voor het eindoordeel is een jury met gerenommeerde namen samengesteld. Zitting nemen: Arjan van Dijk (oprichter Arjan van Dijk Groep), Siebe Terband (voormalig algemeen directeur Martinair partyservice) en Pim Haaksman (kok). De jury wordt gecompleteerd door Misset Catering redacteur Hans Schmeinck.

Reageer op dit artikel