nieuws

Pizza’s Al Capone’s in catering

Catering

Catering en retail is de nieuwe afzetmarkt voor Al Capone’s. Nadat oprichter Danny Galiart de winkels van de pizzaketen eind 2006 verkocht aan Domino’s pizza is hij volop bezig om het merk weer uit te bouwen.

Pizza’s Al Capone’s in catering

Inmiddels verkoopt Al Capone’s zijn pizza’s aan cateraars, die de pizza’s aanbieden bij scholen, bedrijfsrestaurants en pretparken. Grote retailers als Plus, Sligro, Coop, Deen en SDB hebben de Al Capone’s pizza al opgenomen in hun assortiment.

Mobiele catering is ook een belangrijke doelgroep geworden voor Al Capone’s. In samenwerking met de Mecs group heeft Al Capone’s het afgelopen jaar bij Ahoy, de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch en verschillende evenementen van danceorganisator ID&T de catering verzorgd.

Jongstleden maart zijn er zelfs drie nieuwe winkels geopend: twee in de RAI Amsterdam en één in de Keukenhof in Lisse (foto), waar wordt samengewerkt met Compass en Freshpoint. In de RAI is er een samenwerking (in exploitatie) met Number One Catering en Freshpoint.

Al Capone’s oprichter en huidig directeur Danny Galiart kent de kracht van het concept. ‘Het gebruikersgemak, de beperkte vierkante meters, de hoge bereidingscapaciteit en de lage investering die er tegenover staan en de kwaliteit van het product.’

Reageer op dit artikel