nieuws

Ruim 90 procent tevreden over Evenement 2008

Catering

De beurs Evenement 2008, gehouden op 9 en 10 april, heeft aan de verwachting voldaan. Dat blijkt uit een enquête van het vakblad voor de evenementenbranche, FZ. Ruim 90 procent beoordeelde de beurs met een voldoende, goed of uitmuntend.

Ruim 90 procent tevreden over Evenement 2008

De jaarlijkse beurs voor de eventbranche in de Utrechtse Jaarbeurs trok de afgelopen editie zo’n 12.000 bezoekers. De entree was gewaagd, iedere bezoeker moest met modellen over een catwalk. Op de beurs stelden zich ook twee nieuwe cateraars zich voor. Double You Catering en Event Department met F&B Department.

Die laatste had een prikkelende pay-off, namelijk ‘De cateraar die echt kan organiseren’. Een van de meest aansprekende sprekers was Joe Pine. Volgens de Canadese goeroe is er in de evenementenbranche en ook daarbuiten duidelijk een verschuiving zichtbaar naar authenticiteit. En laat zijn nieuwe boek (Authenticity) nou net dat onderwerp behandelen.

En uiteraard vierde de eventbranche (een) feestje(s). De collega’s van FZ waren erbij en filmden onder meer op de nieuwe boot van Ocean Diva, de Futura. La Vie was de cateraar voor de meer dan uitgelaten bezoekers.

Reageer op dit artikel